FYSIEKE AWARD KAN NOG MAAR TOT EN MET DONDERDAG BESTELD WORDEN
15 jan. 2024

De fysieke Award bestellen kan nog maar tot en met aanstaande donderdag! De Award wordt deels met de hand gemaakt dus we hebben even de tijd nodig om alle Awards op tijd klaar te hebben voor het Award Festival.

Op 22 januari aanstaande worden 's avonds in Theater FIGi in Zeist de Awards uitgereikt. Ook jullie kunnen daar in een feestelijke setting jullie Award in ontvangst nemen. Er staat een presentator voor jullie klaar en er wordt live muziek gespeeld als jullie je fysieke Award in ontvangst nemen. Daarna staat er een fotograaf klaar om jullie met de Award op de foto te zetten. Dat wordt fantastisch!

Reserveer nu tickets zodat jullie fysieke Award ook echt gemaakt wordt en voor jullie klaar staat op 22 januari. Met een ticket voor het Award Festival kunnen jullie ook de uitreiking van de Vakjury Awards en een kennissessie in de theaterzaal bij wonen. Ook kan er uiteraard feest gevierd worden met de DJ's van Radio538 en het dak gaat er net als vorig jaar af!

Kom met het hele team en vier feest bij het Teamuitje van het Jaar!

Partners
HorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksMusic And FriendsCity Gin

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details