Award Festival

Award Festival voor alle gemeente/gold/provincie en (sub)categoriewinnaars. Kom met het hele team!

De verkiezing wordt op 20 januari 2020 afgesloten met een feestelijk Award Festival in Studios Aalsmeer. Tijdens de uitreiking kunnen de gemeente- en provinciewinnaars (en de subcategoriewinnaars van de foodtrucks natuurlijk) zich laten huldigen door Jan Versteegh, Kim Kötter en Miss Nederland Rahima Dirkse. Ook worden hier de landelijke winnaars bekend gemaakt door de vakjury en gehuldigd. Onder meer de DJ's van Radio 538 maken er een groot feest van. Dat wordt geweldig! Reserveer je tickets, nu nog met vroegboekkorting.

Programma Award Festival

14:00 tot 16:30 uur Inloop, Gemeente/Gold/Provincie/Subcategorie Awards in ontvangst nemen, een heeeeerlijk welkomstdrankje en op de foto met Jan Versteegh of Kim Kötter

14:00 tot 17:45 uur DJ's Radio 538 in The Big Apple zaal (feest!)

14:00 tot 17:45 uur Mystery Activiteit

15:00 tot 17:15 uur Groepsfoto kanshebbers en Bekendmaking Vakjurywinnaars in "The Club" (klik hier voor het programma per categorie)

17:45 uur Einde programma

Waarom kosten tickets voor het Award Festival geld?

Als je een titel hebt gewonnen dan mag je die sowieso gratis en voor niks voeren. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis. Ondanks dat er een heel team klaar zit om alles in goede banen te leiden, er een verkiezingswebsite is, gratis promotiemateriaal etc.

Echter, wil je de titel komen vieren, een echte award die op maat voor jullie gemaakt is ontvangen en gefeliciteerd worden en op de foto? Dan kun je daar voor tickets aanschaffen. Het wordt groot feest, dus kom met jullie hele team!De foto met de Award is mooie content om weer te delen via jullie eigen social media! 

 

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company. De specialist in het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details