Over de verkiezing

Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Na corona zijn er nieuwe uitdagingen zoals persooneelsbezetting, hogere inkoopprijzen en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de horeca heel veel doorzetters en die verdienen een podium!Horeca-gelegenheden maken daarom kans op felbegeerde Awards in hun gemeente en provincie en ook landelijk. Het winnen van een titel zorgt vaak voor trotse medewerkers, aandacht van de lokale en regionale media, postieve vibes, extra omzet en niet onbelangrijk in de huidige krappe arbeidsmarkt: een nominatie en zeker een titel heeft aantrekkingskracht op nieuw team-leden! 

Een vakjury kiest de landelijke winnaars per categorie. Vanaf 5 oktober tot en met 17 november 2022 kan er gestemd worden!

Nu gratis aanmelden 

2 tickets naar Ibiza verloot onder stemmers, 2 onder de genomineerden horeca-gelegenheden
Onder de horeca-gelegenheden die bij deze verkiezing 30 stemmen of meer halen worden 2 vliegtickets naar Ibiza verloot. Ook voor de stemmers zijn er mooie prijzen. Ook zij maken kans op 2 extra vliegtickets voor Ibiza.

Online stemronde
Vanaf 5 oktober tot en met 17 november 2022 kan iedereen via https://www.horecaprijzen.nl stemmen op zijn of haar favoriete Horeca-gelegenheid. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie.

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijzen: 

 1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
 2. Apple Earpods
 3. Een wellnessdag voor 2 personen

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen (je kunt je voorkeur aangeven):

 1. 2 vliegtickets naar Ibiza
 2. 2 tickets voor Liverpool F.C. 
 3. 4 tickets voor Ouwehands Dierenpark

Mee doen!
Meld je hier aan om als horecagelegenheid deel te nemen aan de Nederlandse Horeca Prijzen. Deelname aan de verkiezing is gratis. 

Categorieën
Categorieën met titels per gemeente, provincie en landelijk:

 • Restaurant van het Jaar
 • Cafe van het Jaar 
 • Cafetaria van het Jaar
 • Koffiezaak van het Jaar
 • Lunchroom/broodjeszaak van het Jaar

De winnaars per gemeente en per provincie worden bepaald door de online stemronde. Horecagelegenheden maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een horecagelegenheid kan natuurlijk ook beide titels winnen.

De provinciewinnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. Er zijn altijd minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen.

Voor alle categorieën geldt:
Horecagelegenheden met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger kunnen een Gold Award ontvangen.

 

Gratis promotiemateriaal

Gratis promotiemateriaal per categorie is hier verkrijgbaar

Creativiteit Awards
Ook worden er 3 Creativiteit Awards uitgereikt aan de genomineerden die hun nominatie op een creatieve of efficiente manier onder de aandacht hebben gebracht. Dus zet je beste beentje voor en laat het ons even weten als je iets hebt ondernomen wat een Creativiteit Award verdient!

Award Festival 
Winnaars mogen hun titels straks gratis en voor niets voeren. Daarnaast is het gaaf om met jullie hele team het Award Festival op maandagavond 23 januari 2023 te bezoeken in Ouwehands Dierenpark! Dat wordt te gek, met onder meer;

 • Ontvangst van jullie gepersonaliseerde  award (boven de panda's in "Pandasia")
 • Fotomoment met de Award en jullie Team (boven de panda's in "Pandasia")
 • Uitreiking van de Vakjury Awards (in "Kalahari")
 • Welkomstcocktail van Kukki Cocktail
 • Groot feest met de DJ's van Radio 538 ("Jungle zaal!")
 • Later meer hier over maar zet 23 januari 2023 alvast in jullie agenda's!

Organisatie & Partners
De Nederlandse Horeca Prijzen worden georganiseerd met de partners  FoodClicks, Horecavizier, Horecasite.nl, Koffietje.nl, United Consumers, Horecamakelaar.nl, Een Veilig Gevoel, DJ's van Radio 538, Ouwehands Dierenpark en Kukki Cocktail. De uitvoering is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools voor de Publieksprijs van de Musical Awards en de Shopping Awards).

Meld jullie nu met jullie horecagelegenheid gratis aan!

Partners
KukkiHorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksEen Veilig GevoelMusic And Friends

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details