Over de verkiezing

Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Horecagelegenheden maken daarom kans op felbegeerde Awards in hun gemeente(!) en provincie! Een vakjury kiest uit de aanmeldingen voor de Vakjury Awards landelijke winnaars per categorie. Meer info over en aanmelden voor de vakjury Awards. Vanaf 1 oktober tot en met 15 november 2021 kan er gestemd worden!

Gratis promotiemateriaal per categorie is hier verkrijgbaar

2 tickets naar Ibiza verloot onder stemmers, 2 onder de genomineerden horecagelegenheden
Onder de horecagelegenheden die bij deze verkiezing 30 stemmen of meer halen worden 2 vliegtickets naar Ibiza verloot. Ook voor de stemmers zijn er mooie prijzen. Ook zij maken kans op 2 extra vliegtickets voor Ibiza.

Stemronde
Vanaf 1 oktober tot en met 15 november 2021 kan iedereen via https://www.horecaprijzen.nl stemmen op zijn of haar favoriete Horeca-gelegenheid. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie.

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijzen: 

 1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
 2. Apple Earpods
 3. Een wellnessdag voor 2 personen

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen:

 1. 2 vliegtickets naar Ibiza
 2. Een Gratis Dag Wellness toegang voor 2 personen
 3. Waardebon Bol.com t.w.v. €100,-

Meedoen
Meld je hier aan om als horecagelegenheid deel te nemen aan de Nederlandse Horeca Prijzen. Deelname aan de verkiezing is gratis. 

Categorieën
Categorieën met titels per gemeente, provincie en landelijk:

 • Restaurant van het Jaar
 • Cafe van het Jaar 
 • Cafetaria van het Jaar
 • Koffiezaak van het Jaar
 • Lunchroom/broodjeszaak van het Jaar

De winnaars per gemeente en per provincie worden bepaald door de online stemronde. Horecagelegenheden maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een horecagelegenheid kan natuurlijk ook beide titels winnen.

De provinciewinnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. Er zijn altijd minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen.

Voor alle categorieën geldt:
Horecagelegenheden met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger kunnen een Gold Award ontvangen.

Creativiteit Awards
Ook worden er 3 Creativiteit Awards uitgereikt aan de genomineerden die hun nominatie op een creatieve of efficiente manier onder de aandacht hebben gebracht. Dus zet je beste beentje voor en laat het ons even weten als je iets hebt ondernomen wat een Creativiteit Award verdient!

Bekendmaking winnaars/Award Uitreiking
In 2019 organiseerden we voor de winnaars het Award Festival in Studio's Aalsmeer. In 2020 maakten we de winnaars vanwege Corona online vanuit een prachtige studio bekend. Zodra er meer bekend is over hoe de winnaars van de 2021-editie bekend worden gemaakt laten we dat hier weten!

Juist in deze bijzondere tijden zijn de Nederlandse Horeca Prijzen belangrijk!
Juist nu is het belangrijk dat de horecagelegenheden laten zien dat jullie de leukste en beste zijn, want jullie zijn onmisbaar in onze samenleving. Jullie zijn de ambitieuze mensen die er niet alleen voor zorgen dat mensen een leuke dag hebben, maar zorgen er ook voor dat iedereen kan genieten van een lekker hapje en een drankje. Jullie zijn de kers op de taart en verdienen dit podium!

Niet onbelangrijk in de huidige krappe arbeidsmarkt: een nominatie en zeker een titel heeft aantrekkingskracht op nieuw team-leden! 

 

Organisatie & Partners
De Nederlandse Horeca Prijzen worden georganiseerd met de partners  FoodClicks, Horecavizier, Horecasite.nl, Gastronomie, Koffietje.nl, United Consumers, Horecamakelaar.nl, Een Veilig Gevoel en Kukki Cocktails. De uitvoering is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools bij de AD Publieksprijs bij de Musical Awards).

Meld jullie nu met jullie horecagelegenheid gratis aan!

Partners
SchweppesKukkiHorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksEen Veilig Gevoel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details