Vakjury

Uiteraard worden er in iedere categorie Vakjury Awards uitgereikt. 

Let op: Je kunt alleen in aanmerking komen voor een vakjuryprijs als je bij de publieksronde minimaal 30 bevestigde stemmen behaalt. Bij de laatste tussenstand wordt het aantal stemmen gepubliceerd. Echter, 30 stemmen moet voor iedere horeca-gelegenheid mogelijk zijn, dus meld jullie nu al aan!

Wat moet je doen?

Wil je in aanmerking komen voor een Vakjury Award in jouw categorie? Stuur dan voor 1 november 2022 een PDF naar info @ horecaprijzen.nl met daar in de vermelding in welke categorie jullie deelnemen. Licht in de PDF toe waarom jullie in aanmerking moeten komen voor een Vakjury Award (wat is er bijzonder/uitzonderlijk aan jullie?). Vervolgens maakt de Vakjury een Top 3 bekend. De volgorde van deze Top 3 wordt bekend gemaakt tijdens het Award Festival. 

De vakjury van de Nederlande Horeca Prijzen bestaat uit de volgende Vakjuryleden; 

Sam Lasaroms

Sám is de oprichtster van Koffietje.nl. Op haar website leer je alles over specialty koffie. In welke stad bevinden zich de allerbeste koffiebars? Waar komt specialty koffie vandaan en waarom wordt koffie steeds duurder? Geen vraag is voor Sám te veel en deelt haar kennis en liefde voor koffie online.

 

Ronald Koks

Ronald is een energieke ondernemer die ieder obstakel als een uitdaging ziet. Ronald is uitgever van Horecavizier en vakblad Gastronomie.  Tevens is hij eigenaar van Horecasite.nl en Horecamakelaar.nl. Voordat hij de uitgeverij overnam, is hij 25 jaar werkzaam geweest in de Horeca, waarvan 16 jaar als zelfstandig ondernemer. De gastronomie zit hem in het bloed.

Michiel Oosterhoff

Wil zijn kennis en vaardigheden in de horeca laten bijdragen om ze te om te vormen tot betekenisvolle organisaties. Onder meer oprichter van https://www.hungrystreetcat.com

Steffen van Beek

Is niet op de foto gegaan. Echter, hij is wel de oprichter van FoodClicks en hoort dus helemaal thuis in deze vakjury.

Partners
KukkiHorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksEen Veilig GevoelMusic And Friends

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details