Vakjury Nederlandse Horeca Prijzen

Na de publieksronde, die duurde tot en met 25 november 2019, is het de beurt aan de vakjury om de landelijke winnaars per categorie te bepalen. De provinciewinnaars in de verschillende categorieën en de (sub)categoriewinnaars bij de Foodtrucks hebben daarbji de kans gekregen om in een video uit te leggen waarom de vakjury hen kans moet laten maken op de landelijke titel.

De vakjury bestaat uit vier professionals, allemaal met een enorme passie voor de Horecabranche. We stellen de leden van de vakjury graag aan je voor:

Mehmet Eser

Iedereen die actief is in Horeca en Foodservice voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden! Daar doe ik het voor en daar zet ik me dagelijks voor in. Als Eigenaar van Foodservice Homies (foodservicenetwerk.nl), Projectleider van het Horecava Platform (horecava.nl) en Jurylid bij de Columbus Trophy (columbustrophy.eu) en de Nederlandse Horeca Prijzen (horecaprijzen.nl). Persoonlijk geloof ik namelijk dat we iedereen voldoende kansen moeten geven om zichzelf te kunnen onderscheiden. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we door initiatief te nemen en het stimuleren van de onderlinge samenwerking iedereen sterker kunnen maken.

Sám Lasaroms

Ik ben Sám van Koffietje.nl en ik ben altijd op zoek naar de beste koffiebars over de hele wereld. We schrijven hierover op onze blog en maken leuke content. Daarnaast ben ik echt een levensgenieter en sta ik graag in het middelpunt. Een lekker kopje koffie of glaasje wijn ben ik altijd wel voor in! Daarnaast hou ik van gezelligheid om mij heen.

 

Steffen van Beek

Steffen is eigenaar van het crossmediale platform @FoodClicks. Dit in 2012 opgezette mediaplatform kent een website met kort, actueel nieuws en een hardcopy-uitgave met digitale uitgave waarin het nieuws uitgebreider wordt belicht en wordt geduid. Vanuit zijn redactionele rol schrijft Van Beek dagelijks over de ontwikkeling in de buitenshuismarkt van eten en drinken.Van Beek is al meer dan dertig jaar actief in de foodwereld en heeft voor diverse fooduitgeverijen en foodpublicaties in Nederland gewerkt. Binnen de wereld van retail- en out-of-homemarkt geldt hij als een autoriteit.

Ronald Koks

Ronald is een energieke ondernemer die ieder obstakel als een uitdaging ziet. Ronald is uitgever van Horecavizier en vakblad Gastronomie. Tevens is hij eigenaar van Horecasite.nl. Voordat hij de uitgeverij overnam, is hij 25 jaar werkzaam geweest in de Horeca, waarvan 16 jaar als zelfstandig ondernemer. De ervaring die hij heeft opgedaan in de gastvrijheids sector komt iedere dag van pas en is van onbeschrijfelijke waarde.

De vakjury heeft inmiddels de provinciewinnaars in de verschillende categorieën en bij de Foodtrucks de (sub)categoriewinnaars beoordeeld en de landelijke winnaars gekozen. De landelijke winnaars worden op maandag 20 januari 202 bekend gemaakt tijdens het Award Festival in Studios Aalsmeer. Meer over het Award Festival.

Onlinestemtool.nl faciliteert veilig en eerlijk digitaal stemmen voor besloten gezelschappen.

Daarnaast is Vote Company de specialist voor het organiseren van een publieksverkiezing in opdracht.  Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details