Vakjury

De vakjury bepaalt de landelijke winnaars: stuur een video in!

De landelijke winnaars in alle categorieën worden bepaald door de vakjury. Om in aanmerking te komen voor de vakjury kan iedere horecagelegenheid een video maken van maximaal 1 minuut met een smartphone. Met in de video een motivatie waarom jullie in aanmerking moeten komen voor deze titel.

De vakjury let met name op hoe je bent omgegaan met deze tijden van corona. Dus vertel welke veerkracht jullie hebben getoond en met welke creatieve oplossingen jullie zijn gekomen tijdens de coronacrisis. De smartphone graag liggend vasthouden. Plaats deze video op YouTube en stuur de YouTube-link uiterlijk 11 november 2020 naar vragen@horecaprijzen.nl met als onderwerpregel "Video voor vakjury".

Wil je dat de video niet door anderen bekeken wordt op YouTube? Zet je video dan op 'verborgen', zodat de video niet zichtbaar is op YouTube maar mensen die de link ontvangen wel de video kunnen bekijken. Lees hier hoe het werkt.

Minimaal 30 stemmen nodig

Let op: je kunt alleen in aanmerking komen voor een vakjuryprijs als je bij de publieksronde minimaal 30 bevestigde stemmen hebt behaald.

De vakjury van de Nederlande Horeca Prijzen, editie 2020 bestaat uit:

Sam Lasaroms
Met haar passie voor koffie reist ze de hele wereld over op zoek naar de beste koffiebars. Sinds 2015 bestaat koffietje.nl, waar je alles kunt lezen over de beste koffiebars, specialty coffee en handige tips voor thuis over koffie. In november 2020 organiseert ze voor de tweede keer een koffiemarathon, waarbij ze 100 koffiebars in 30 dagen bezoekt door héél Nederland. Ze heeft er zin in! 

Mehmet Eser
Heeft als missie om iedereen die actief is in de Horeca voldoende kansen te geven om zichzelf te kunnen onderscheiden! Daar doet hij het voor en daar zet hij zich dagelijks voor in. IMehmet is oprichter van onder meer Foodservice Homies als Projectleider van het Horecava Platform (horecava.nl).

Ronald Koks
Ronald is een energieke ondernemer die ieder obstakel als een uitdaging ziet. Ronald is uitgever van Horecavizier en vakblad Gastronomie.  Tevens is hij eigenaar van Horecasite.nl en Horecamakelaar.nl. Voordat hij de uitgeverij overnam, is hij 25 jaar werkzaam geweest in de Horeca, waarvan 16 jaar als zelfstandig ondernemer. De gastronomie zit hem in het bloed.

Michiel Oosterhoff
Wil zijn kennis en vaardigheden in de horeca laten bijdragen om ze te om te vormen tot betekenisvolle organisaties. Onder meer oprichter van https://www.hungrystreetcat.com

 

Steffen van Beek

Is niet op de foto gegaan. Echter, hij is wel de oprichter van FoodClicks en hoort dus helemaal thuis in deze vakjury

 

Jacco de Ruiter
Zal zich bij deze verkiezing vanwege zijn achtergrond bij een petrol coöperatie vooral richten op de categorie Tankstation met shop. Hij noemt de omvorming van een conventionele tankshop naar een shop die gericht is op hospitality (food&non-food) de grootste uitdaging in petrol van het moment.

Partners
SchweppesCleaningStation SEESTOREThe DuchessHoreca VizierHorecasiteGastronomieKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicks

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details