Nieuws

26-11-2019

De gemeente-, provincie en (sub)categoriewinnaars zijn bekend 

De horecagelegenheden die gemeente-, provincie en (sub)categoriewinnaars zijn geworden, zijn bekend! Zij kunnen zich tijdens het Award Festival op 20 januari in Studios Aalsmeer laten huldigen door Jan Versteegh, Kim Kötter en Miss Nederland Rahima Dirkse. 

21-11-2019

Laatste tussenstand, zet die einsprint in

Het einde van de stemfase is in zicht: er kan nog tot en met aanstaande maandag 25 november op de genomineerde horecagelegenheden en Food Influencers worden gestemd! Daarom staat nu de allerlaatste tussenstand online. Kijk dus snel hoe jouw favoriet er voor staat en zet die eindsprint in! 

18-11-2019
Tussenstand inclusief het aantal stemmen en gemiddelde waardering

Het aftellen is begonnen... er kan nog 1 week (tot en met 25 november) op de genomineerde horecagelegenheden en Food Influencers worden gestemd. Natuurlijk wil je ook weten hoe jouw favoriet er nu voor staat, check dus snel de nieuwe tussenstand inclusief het aantal stemmen!

13-11-2019
Vakjury Nederlandse Horeca Prijzen

Na de publieksronde, die duurt tot en met 25 november 2019, is het de beurt aan de vakjury. De vakjury bestaat uit meerdere professionals die van uit verschillende invalshoeken de genomineerden beoordelen en per categorie een landelijke winnaar kiezen.

Lees hier alles over de vakjury per categorie. 

04-11-2019
Creativiteit Award voor de drie leukste campagnes

Om die felbegeerde Award binnen te slepen is het belangrijk om iedereen te motiveren om op  te stemmen. Dit gratis promotiemateriaal kan je daarbij helpen. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met een creatieve campagne. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de schermen langs de A27 en A15 van Proeverz.

Hebben jullie ook een tof bericht geplaatst, een vlog gemaakt of zijn jullie in de media verschenen? Deel dit dan met ons op Facebook en Instagram of via vragen@horecaprijzen.nl. De drie leukste campagnes worden beloond met een Creativiteit Award tijdens het Award Festival op 20 januari. 

29-10-2019
Wie is jouw favoriet?

Die aardige horecaondernemer die altijd even gedag komt zeggen, de medewerker van het bedrijfsrestaurant die altijd tijd heeft voor een vriendelijk praatje of de chefkok die de lekkerste gerechten maakt en jou altijd weet te verrassen.

Allemaal mensen met passie voor hun vak en voor hun gasten!

Wie is jouw favoriet? Breng je stem uit via www.horecaprijzen.nl.

25-10-2019
Veel media aandacht voor de Nederlandse Horeca Prijzen

Zowel in de regionale pers als in de vakmedia is er uitgebreid aandacht voor de verkiezing! Check bijvoorbeeld het artikel van het Noordhollands Dagblad of bekijk het interview met Niels over de Nederlandse Horeca Prijzen op horecanetwerk.nl.  

22-10-2019
Wekelijkse tussenstanden om te zien hoe jouw favoriete horecagelegenheid er voor staat

Op www..horecaprijzen.nl/tussenstanden worden vanaf nu wekelijks tussenstande gepubliceerd zodat je kan zien hoe jouw favoriete horecagelegenheid er voor staat. Het aantal stemmen houden we nog even geheim. Stemmen kan nog tot en met 25 november! 

21-10-2019
Stem nu ook op jouw favoriete Food Influencer

Wist je dat je bij het uitbrengen van een stem op jouw favoriete horecagelegenheid ook in de laatste stap van het stemproces een stem kan uitbrengen op jouw favoriete Food Influencer? De Food Influencer met de meeste stemmen wint de titel 'Food Influencer van het Jaar' welke wordt uitgereikt tijdens het Award Festival op 20 januari.

16-10-2019
Al meer dan 20.000 stemmen uitgebracht!

Wauw... er zijn al meer dan 20.000 bevestigde stemmen uitgebracht op de genomineerde Horeca-gelegenheden! Heb jij nog niet gestemd? Doe dit dan nu via www.horecaprijzen.nl en maak zelf ook nog eens kans op mooie prijzen, zoals 2 vliegtickets naar Ibiza! 

14-10-2019
Er kan vanaf vandaag worden gestemd op de genomineerde Horecagelegeneheden

Het is zover... vanaf vandaag kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete Horecagelegenheid via www.horecaprijzen.nl! Als stemmer maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen, waaronder 2 tickets naar Ibiza! 

Onlinestemtool.nl faciliteert veilig en eerlijk digitaal stemmen voor besloten gezelschappen.

Daarnaast is Vote Company de specialist voor het organiseren van een publieksverkiezing in opdracht.  Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details