KOM OOK MET JOUW TEAM NAAR DE AWARD UITREIKING IN HET FIGI THEATER IN ZEIST
11 jan. 2024

 

Binnenkort is het zo ver. Maandagavond 22 januari worden in Theater FIGi in Zeist de Awards uitgereikt. Ook jullie kunnen daar in een feestelijke setting jullie Award in ontvangst nemen!

Er staat een presentator voor jullie klaar en er wordt live muziek gespeeld als jullie je Award in ontvangst nemen. Daarna staat er een fotograaf klaar om jullie met de Award op de foto te zetten. Dat wordt fantastisch. Reserveer nu tickets zodat jullie Fysieke Award ook echt gemaakt wordt en voor jullie klaar staat op 22 januari.

Met een ticket voor het Award Festival kunnen jullie ook de uitreiking van de Vakjury Awards en een kennissessie in de theaterzaal bij wonen. Uiteraard kan er feest gevierd worden met de DJ's van Radio538 (het dak gaat er net als vorig jaar af).

Kom met het hele team en vier feest bij het Teamuitje van het Jaar. Tickets zijn nu nog te reserveren. Kom ook en vier dit feest mee met het hele team!

Partners
HorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksEen Veilig GevoelMusic And FriendsMonin logo

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details