LIVE MUZIEK TIJDENS DE AWARD UITREIKING
2 jan. 2024

De feestelijke sessie om de publieks award in ontvangst te nemen gaat naar The Next Level. Voor jullie uitreiking staat niet alleen een presentator klaar maar er wordt ook live muziek voor jullie gemaakt als jullie de Award in ontvangst nemen. Dat wordt top!

De horeca-gelegenheden die gemeentewinnaar, provinciewinnaar of zelfs landelijke winnaar zijn geworden bij de publieksverkiezing kunnen tijdens het Award Festival onder meer hun Award feestelijk in ontvangst nemen, met hun Award op de foto en feest vieren met de DJ’s van Radio 538. Kom ook en vier dit feest mee met het hele team!

Partners
HorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksMusic And FriendsMonin logo

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details