DE VROEGBOEKKORTING VERLOOPT BINNENKORT
27 dec. 2023

Het is deze maand druk en hard werken in de horeca. Mooi om dan in januari, in een rustigere maand, de Award met jullie team in ontvangst te komen nemen. Nog even en dan verloopt de vroegboekkorting. Maak er nu nog gebruik van en kom met het hele team!

De horeca-gelegenheden die gemeentewinnaar, provinciewinnaar of zelfs landelijke winnaar zijn geworden bij de publieksverkiezing kunnen tijdens het Award Festival onder meer hun Award feestelijk in ontvangst nemen, met hun Award op de foto en feest vieren met de DJ’s van Radio 538!

Kom ook en vier dit feest mee met het hele team! De tickets met vroegboekkorting zijn gelimiteerd beschikbaar en slechts tijdelijk verkrijgbaar. 

Partners
HorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksEen Veilig GevoelMusic And FriendsMonin logo

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details