KOM MET HET HELE TEAM NAAR HET AWARD FESTIVAL
17 dec. 2023

Een personeelsuitje bevordert de groepsdynamiek. Je vergroot de teamspirit op een leuke manier doordat je elkaar buiten kantooruren ook op een andere en ontspannen manier treft. Een goede teamspirit bevordert de productiviteit, creativiteit en ondernemersgeest van medewerkers.

Kom met het hele team naar het Award Festival. Neem een gepersonaliseerde Award in ontvangst, ga op de foto en vier feest!

De horeca-gelegenheden die gemeentewinnaar, provinciewinnaar of zelfs landelijke winnaar zijn geworden bij de publieksverkiezing kunnen tijdens het Award Festival onder meer hun Award feestelijk in ontvangst nemen, met hun Award op de foto en feest vieren met de DJ’s van Radio 538! 

Kom ook en vier dit feest mee met het hele team! De tickets met vroegboekkorting zijn gelimiteerd beschikbaar en slechts tijdelijk verkrijgbaar. 

 

Partners
HorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksMusic And FriendsCity Gin

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details