DE NEDERLANDSE HORECA PRIJZEN AWARD FESTIVAL
18 nov. 2023

Er wordt straks groot feest gevierd tijdens het Award Festival! Kom met het hele team, neem een gepersonaliseerde Award in ontvangst, ga op de foto en vier feest met de DJ’s van Radio 538!

De horeca-gelegenheden die gemeentewinnaar, provinciewinnaar of zelfs landelijk winnaar zijn geworden bij de publieksverkiezing zijn afgelopen donderdag bekend gemaakt. Wat een mooie reacties zagen we voorbij komen! Ook zijn de winnaars van een Gold Award bekend, zij kregen van hun klanten een gemiddeld cijfer van 9,0 of hoger!

De tickets met vroegboekkorting zijn gelimiteerd beschikbaar en slechts tijdelijk verkrijgbaar. Voor alle informatie en het bestellen van tickets ga je naar www.horecaprijzen.nl Het Award Festival vindt plaats op maandagavond 22 januari 2024 in het FIGI Theater in Zeist. See you there!

 

Partners
HorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksEen Veilig GevoelMusic And FriendsMonin logo

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details