DE AANMELDING VOOR DE VAKJURY AWARDS SLUIT VANDAAG
16 nov. 2023

Tijdens het Award Festival worden in iedere categorie Vakjury Awards uitgereikt. Naast de categorieën waar ook publieksprijzen voor te winnen zijn zijn er ook 2 extra categorieën waar voor aangemeld kan worden. Namelijk "Best Plant-based Company" en "Social Employer - Sociaal bedrijf". De definitie van deze 2 nieuwe categorieën is verder op de website toegelicht.

Iedere genomineerde kan zich voor 1 categorie aanmelden. Uitzondering zijn de categorieën Best Plant-based Company en Social Employer - Sociaal bedrijf. Daar kunnen jullie je ook voor aanmelden ondanks dat je je ook in een andere categorie hebt aangemeld.

Onze dank aan de vakjuryleden Sam Lasaroms, Michiel Oosterhoff en Steffen van Beek voor jullie tijd en toewijding! De Award Uitreiking vindt plaats in Hotel Theater Figi in Zeist. Bekijk hier de video's en de foto's van de winnaars van de vorige editie en meld je aan voor de Vakjury Awards. Aanmelden kan nog maar tot en met donderdag 16 november.

Partners
HorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksEen Veilig GevoelMusic And FriendsMonin logo

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details