DE NEDERLANDSE HORECA PRIJZEN GRATIS AANMELDEN
12 sep. 2023

Horeca-gelegenheden kunnen zich vanaf vandaag gratis aanmelden voor de verkiezing via deze website.

Horeca-gelegenheden maken kans op felbegeerde Awards in hun gemeente en provincie en ook landelijk. Het winnen van een titel zorgt vaak voor trotse medewerkers, aandacht van de lokale en regionale media, positieve vibes, extra omzet en niet onbelangrijk in de huidige krappe arbeidsmarkt: een nominatie en zeker een titel heeft aantrekkingskracht op nieuw team-leden!

Dit jaar zijn er 3 nieuwe categorieën dat zijn: Foodtrucks, Hotels en Strandpaviljoens. In deze 3 categorieën maken horeca-gelegenheden kans op een titel per provincie en landelijk. Uiteraard komen ze ook alle 3 terug bij de Vakjury Awards!

Bekijk alle informatie en meld je nu aan!

Partners
HorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksEen Veilig GevoelMusic And FriendsMonin logo

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details