Eindstand gemeente

Check hieronder de eindranking voor horecagelegenheden in jouw gemeente. 

Alleen de genomineerden met 30 bevestigde stemmen of meer staan in de eindranking. Genomineerden met minder dan 30 bevestigde stemmen komen hier dus niet in terug. 

Indien er geen genomineerde in een in een categorie in een gemeente is vermeld is er daar geen genomineerde geweest met voldoende bevestigde stemmen.

Er is een gemeentetitel voor degene met de meeste stemmen en een titel voor degene met de beste gemiddelde waardering. 1 genomineerde kan ook beide titels hebben gewonnen.

Bestel nu jullie digitale award!

-- kies gemeente -- 
-- kies categorie -- 
Partners
HorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksEen Veilig GevoelMusic And FriendsMonin logo

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details