Bekendmaking winnaars
13 nov. 2020

Inmiddels is de online stemronde gesloten. Ruim 81.000 mensen hebben zijn of haar favoriete horecagelegenheid gesteund door een stem uit te brengen. Tijdens de lock-down in het 2e deel van de stemfase bleek de gunfactor van de gasten groot. Geweldig om te zien dat veel horecaondernemers en hun teams positief zijn gebleven en creatief en veerkrachtig zijn geweest.

De eindstanden voor de gemeente- en provinciewinnaars worden opgemaakt en er wordt gekeken of de stemmen eerlijk zijn uitgebracht. Daarna is het de taak aan de vakjury om de landelijke winnaar binnen de categorieën te beoordelen.

In 2019 vond het Award Festival nog plaats in Studios Aalsmeer. Echter, vanwege de omstandigheden is het deze keer anders. Dit jaar worden alle winnaars bekendgemaakt tijdens de Online Award uitreiking van de Nederlandse Horeca Prijzen 2020. Het wordt zeker de moeite waard om te kijken, dus zet de volgende datum in jullie agenda: maandag 30 november om 17:00. 

Deze Online Award Uitreiking is live te volgen via de Facebookpagina van de Nederlandse Horeca Prijzen.

Ook de gemeentewinnaars en de 6 prijswinnaars onder de stemmers worden tijdens de Online Award Uitreiking bekendgemaakt! Dus volg het live op 30 november om 17.00 uur!

Partners
SchweppesKukkiHorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksEen Veilig Gevoel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details