Nederlandse Horeca Prijzen gaat nog steeds door
12 okt. 2020

Aan verschillende horecagelegenheden hebben we gevraagd of we de verkiezing in deze onzekere tijden nog steeds door moeten laten gaan. Zij gaven aan van wel omdat de verkiezing juist een middel is dat kan helpen om deze crisis door te komen. De verkiezing is, nu nog meer dan ooit, een kans voor horecaondernemers om zichtbaar te blijven en voor de gasten de kans om hun favoriete horecagelegenheid te steunen en een hart onder de riem te steken. Ondanks dat het kabinet heeft besloten om de horeca te sluiten, gaat de verkiezing Nederlandse Horeca Prijzen daarom nog steeds door, juist nu.

Gebruik deze tijd om stemmen te werven en een leuke, creatieve campagne te bedenken. Download bijvoorbeeld het gratis promotiemateriaal. Laat aan jullie gasten zien dat jullie nog bestaan, want jullie zijn onmisbaar in onze samenleving.

Namens het hele team van de Nederlandse Horeca Prijzen willen wij jullie sterkte wensen in deze moeilijke tijden. Wij leven met jullie mee en bieden jullie graag dit podium.

Partners
SchweppesKukkiHorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksEen Veilig Gevoel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details