De winnaars zijn bekend!

Tijdens de Online Award Uitreiking zijn de gemeentewinnaars, provinciewinnaars, vakjurywinnaars en goldwinnaars bekendgemaakt. Van harte gefeliciteerd!

Over de bijzondere editie van 2020
De verkiezing werd al eerder georganiseerd maar de editie van 2020 is natuurlijk een hele bijzondere geworden. Tijdens de lock-down in het 2e deel van de stemfase bleek de gunfactor van de gasten groot. Geweldig om te zien dat veel horeca-ondernemers en hun teams positief zijn gebleven en creatief en veerkrachtig zijn geweest. Iets waar de vakjury bij deze editie op gelet heeft. Meer informatie over de vakjury vind je hier.

In 2019 vond het Award Festival nog plaats in Studios Aalsmeer. Echter, vanwege de omstandigheden deden we dat deze keer anders.

Bij voorgaande edities vonden de Award Uitreikingen onder meer plaats in het Kurhaus, in Studios Aalsmeer en in 2019 tijdens Fitfair. Echter, vanwege de omstandigheden deden we deze keer anders.

Kijk hier de livestream van de live uitreiking terug.

Woord van dank
Aan alle gasten die gestemd hebben, deelnemende horecagelegenheden, vakjuryleden, de partners. En aan iedereen die samen of namens Vote Company bij de verkiezing betrokken was en is.

Aanmelden voor de editie van 2021
Uiteraard is er ook in 2021 weer een Horeca Prijzen Nederland.

Aanmelden voor de editie van 2021 kan hier.

 

Partners
SchweppesCleaningStation SEESTOREThe DuchessHoreca VizierHorecasiteGastronomieKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicks

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details